8, Tre saker du vill förändra med ditt liv

Hmmm vad jag vill förändra med mitt liv? Jag tycker att livet förändras mest hela tiden. På fyra år har jag gått från deprimerad och arbetsnarkoman singel boendes i en sunkig 2 rumslägenhet till att vara en husägande två barnsmamma med sambo och har varit borta från jobb i nästan två och ett halvt år. Så vad vill jag förändra?
Jag vill förändra mitt tålamod, att ens få ett tålamod är en bra början… *s*
Jag vill förändra vårt liv så vi verkligen lär oss att leva idag, att prioritera rätt.
Jag vill förändra vårt husvagnsliv! 🙂 Ny husvagn och flitigare turer med husvagnen.

Vad skönt denna fråga var att besvara! Att inse att jag egentligen inte vill förändra mitt liv. Detta var nyttigt för mig, en insikt att jag verkligen har det bra här i livet! Sen finns där ju andra saker som jag skulle vilja förändra men det är småpotatis i det stora hela. 🙂

1 kommentar

  1. Eftersom du har barn så är jag helt säker på att du har lite tålamod iaf ! 😉
    Jag måste nog också åka o shoppa idag. fast bara tråkig mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.