Adam May och jag

Igår var jag på en av de absolut bästa föreläsningarna jag någonsin varit på. Adam May från Forever UK var i Växjö för att hålla en peppande föreläsning för oss som ingår i Växjöteamet. Jag hade läst på lite om Adam innan så jag visste redan att det skulle bli bra men att det skulle bli så bra, att han var så grymt bra visste jag inte.
Vi började med att heja på de som blev Manager under året, detta året är det min tur (det skrev jag på papper igår)! Jösses vad imponerad jag blev av allas historier, ingen är den andra lik eller jo lite lika blir alla historier för alla brinner vi för Forever och konceptet som Forever bjuder på. DSC_9538

Jag älskar att alla jublar och heja på varandra, inga sura miner för att någon annan har lyckats för det kan vi alla lyckas med. Det är fantastiskt att vara del i något som är fyllt med drivande kvinnor som hejar på varandra och lyfter varandra. DSC_9549 DSC_9551 DSC_9552

Adam var lysande och pumpade oss fulla med goda citat och kloka ord. Han fick oss att skratta ett flertal gånger, han fick oss att tänka efter, han fick oss att längta, han fick oss fulla av energi och kämparglädje. Han fick stående ovationer mer än en gång. Vilken föreläsare, vilken människa, vilket företag!
Ja och sen pratar han ju brittiska också och då kan det ju knapp gå fel. DSC_9572

Sara och Lena som var kvällens konferencierer var kloka nog att tacka Adam för kvällen genom att ge honom en tom skrivbok så att han kan samla på sig fler klokheter så han har mer att lära ut till oss. Smart drag!
DSC_9582

Maria fick agera fotograf (hon var inte helt nöjd med att få den uppgiften) för jag vägrade lämna Växjö utan ett foto, Adam May och jag på ett foto. DSC_9533

Det här är Malin, Malin som är vårt teams coach. Malin som tror på mig så jag nästan får gåshud. Vet ni hur häftigt det är att ha en människa som tror så starkt på en? Tack Malin!

Tänk vilket häftigt team jag ingår i!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.