Älskling, jag tar bilen!

Älskling, jag tar bilen! Älskling, jag tar bilen!

I fredags klarade jag det! I fredags fick jag mitt körkort! Körningen har aldrig varit ett problem (om man bortser från den perioden då far envisades med att jag skulle köra Opel) men teorin.

Jag är inte dum, jag vet att jag inte är korkad! Men inget har någonsin varit så svårt för mig att lära mig som körkortsteorin.

Fotografera på hemvägen!

För att verkligen känna av att jag har körkort så bestämde vi omgående att denna veckan ska jag köra till jobbet. Ja jag vet att det inte är miljövänligt men jag har väntat på detta i 24 år! Så igår körde jag. För att verkligen känna av att det är jag som kör så tog jag med mig kameran till jobbet. Oh yes jag skulle stanna på vägen hem för att fotografera!

Älskling, jag tar bilen!Älskling, jag tar bilen!

Jag hittade en parkeringsficka och svängde snabbt in. Det fanns något blått ogräs vid vägkanten, fram med kameran. Det fanns en gård mitt bland sädesfälten, upp med kameran. Det var egentligen inget som var så där WOW men bara känslan att kunna stanna bilen för att fotografera utan att höra familjen sucka. Haha ja det är det lilla som gör det.

Älskling, jag tar bilen!

Jag vet att det låter som en klyscha men om jag kan klara körkortsteorin så kan du också ta dig över ditt berg, oavsett vad det är. Förra året när jag gick hos arbetslivscoachen så pratade vi en del om mitt körkort och varför det hade blivit ett berg för mig. Jag har inget bra svar på den frågan. Eftersom det inte finns något svar på frågan så är det ett svar i sig, det är inget berg! Hade där funnits ett svar så hade det varit svaret man hade fått arbeta med. Så tänk på det om det är något som håller dig tillbaka, kolla på svaret och jobba med det. Finns inget svar jag då är det bara rädslan som talar.

Älskling, jag tar bilen!

Skåne är så vackert och nu är hela Skåne tillgängligt för mig och min kamera! Oh älskling, jag tar bilen! Haha!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.