Att dubblera barnen

DSC_7243 DSC_7247 DSC_7252

Idag har vi glädjen att göra något mysigt och fint, vi har blivit med två extra barn. Vid sjutiden ringde det på dörren och där stod Herr Stjernholm med sina två guldklimpar. Vilken dag! Att ha sina kompisar här redan från frukosten. Jag är så glad att jag kan ge det här till pojkarna, både mina och mina lånepågar. Vänskap lär man sig vårda genom att föräldrarna visar hur man gör! Så idag handlar dagen om vänskap! 
Det är så himla härligt att ha pojkarna här, det blir så härliga diskussioner när man har fyra pojkar istället bara två. 
Jag inser också hur mycket jag har saknat det här, orken att ha fyra pojkar här hemma, orken att göra saker med alla fyra pojkarna. Plötsligt så har jag orken till att le åt röran som det skapar när fyra pojkar leker. Jag vill vara kreativ med pojkarna. Jag sucker djupt och inser hur fel jag har prioriterat! Nu ska jag bara se hur jag kan få ordning på det så att prioriteringarna hamnar rätt men att vardagen ändå fungerar. Jag har en plan! Nu ska andra bara inse hur lysande min plan är också, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.