Att försöka hitta sitt sätt

| Inga kommentarer

Kärleken håller på att bygga ihop en webbplats till oss. Ja jo jag vet jag behöver ju verkligen fler webbplatser. Haha Fast tja nu ska där inte vara så mycket för mig utan mest för Kärleken och hans företag. Bloggarna är ju hans egentligen. Jag skriver men det är i princip det enda jag gör. Jag äger inte domänerna det gör Kärleken och så har det alltid varit. Jag började blogga för att Kärleken ville bygga något men visste inte vad.
Jag är så stolt över Kärleken för han har lärt sig allt själv bara för att han är intresserad.
Jag hoppas att vi snart har hittat rätt på det sättet som vi vill att byemschen.se ska bli. Nu är det ett steg i rätt riktning. Heja dig älskling!

20131114-224345.jpg

Nu har du chansen att vara nr. 1

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.