Att hålla vad jag lovar

Jag skrev att jag inte skulle skämmas för min kropp så då är det dags att verkligen visa att min kropp inte är något att skämmas för. Alla börjar vi någonstans och jag börjar här, med BMI lika stort som Sveriges statsskuld. Yoga är inte enkelt eller tja det känns hyfsat enkelt tills man ser bilder på sig själv. haha
DSC_1529 DSC_1552
DSC_1544 DSC_1547

Men jag gillar det!
Jag gillar att sitta där på golvet och lyssna på vägledningen och min egna andning.
Kärleken min är söt och stöttar mig, köper nya träningskläder till mig t.o.m.
Det är kärlek det.
Här har jag på mig min nya yogadress som är en träningsoverall från Ellos.
Perfekt för yoga!

Det är enkelt för mig att lägga ut bilderna på mig själv, jag vill vara en förebild.
Vad som inte är så lätt är att tränga bort alla tankar om glåpord som skulle kunna komma.
Inte så att jag tror att någon av er mina kära läsare skulle skriva något men känslan finns ju ändå där att någon råkar hitta min blogg och se mina bilder och sen blir jag en sådan fettisbild på FB.
Risken är ju inte så stor.
Fast egentligen borde jag ju skriva chansen, chansen att isf visa att yoga det är något för alla.
Ja det gäller ju att tänka rätt, välja det positiva.
Så om nu någon skulle komma med glåpord så är mitt svar – jag vågar, vågar du?

Om det är någon som är galet bra på yoga där ute så kanske ni kan svara på lite frågor t.ex. hur lång tid tar det innan min stående hund faktiskt ser ut som en stående hund? haha

44 kommentarer

 1. Du är fantastisk Emma, helt fantastisk! Du är en fantastisk vän, du är snäll, hjälpsam, glad och har en underbar utstrålning! <3 Det var det första jag tänkte när jag såg dig. Du ska vara stolt över dig själv för den du är! <3

 2. Ja Emma du är en helt underbar människa med en utstrållning o värme som lyser långa vägar♥♥inte många runt omkring en som har det i sitt cv precis:-D
  Du är en sån varelse man vill ha som både vän o kollega♥♥
  Så håll huvudet högt underbara du! !
  Ha en lovely day★★★★

 3. Hej, råkade hitta till din blogg genom Facebook! Eftersom du skrev om det så tänkte jag att jag måste ge dig beröm för att du vågar. Jag har ingen aning om vem du är men fortsätt med det du gör och ta åt dig av beröm och komplimanger och låt eventuella glåpord och negativa kommentarer bara rinna av dig.
  Kram!

 4. Vad stolt & glad jag blir när du vågar stå för hur du ser ut. När jag var som störst hade jag inte den styrkan. Man ska inte göra någon skillnad på någon människa pga av deras utseende. Det är vad de har innanför som räknas.
  Har inte kollat in din blogg innan men nu när den kommer upp fejjan så kunde jag inte låta bli. Stor kram till dig !!

 5. Emma, detta var helt fantastiskt!!!!!! Ge dig själv en kram o säga till din spegelbild att du e vacker!!!!!!!!

 6. Älskar dig oavsett hur du ser ut! <3
  När du får se mig göra yoga (jo, tjena att någon skulle få det!) skrattar du så endorfinerna får påfyllning till midsommar… minst 😉
  Puss!

 7. Hej! Klickade mig hit via Attvaranågonsfru-Emmas blogg. Har du länge hållit på med yoga eller är du “nybörjare”? Tycker hunden ser riktigt bra ut. 🙂 Jag saknar lite bloggar med nybörjaryogin, alla som jag hittar är så “proffsiga”. Visst är de också intressanta, men som nybörjare själv skulle man behöva lite kamratstöd. 😉 OK nu svamlar jag… Men jag skall fortsätta se mig omkring i din blogg!

  • Hej!
   Va kul att du hittade hit!
   Nja alltså jag har väl hållit på med yoga i några år men med lååååånga mellanrum. Haha Blir ju som nybörjare varje gång. Så det lär ju dröja länge innan du ser mig stå i skulderstående. Haha
   Hoppas du gillar vad du ser.

  • Tack Annika!
   Jag känner att jag skulle vilja ha någon som rättar till mig, trycker till mig och drar i mig så jag kommer rätt i ställningen. Får kanske försöka komma iväg på ett pass någon gång.

   Jag har ju inte lika långa ben som dig Annika så det är klart att jag får ner hälarna. Haha
   Kram

 8. Hej Emma, Emma här 😉 alla måste vi börja någonstans! Så bra bilder på dig! Och du, kör hårt, kommer bli en bra resa det här.
  Jag vet precis hur du känner dig när du skriver om ett BMI stort som Sveriges statsskuld. Min resa är inte slut och kommer inte ta slut förrän jag ligger med näsan i vädret. Jag hejjar på dig och behöver du stöttning från någon som har varit i samma sits som du så bara hör av dig =)

 9. Du är så himla bra Emma!! Jag tittar in här titt som tätt och saknar de där där gångerna du kom upp till Stockholm och hälsade på. Jag önskar att vi kunde ses lite oftare! Kram Elsa.

  • Fina kusinen ❤️ Jag saknar dig också!
   Vi hade skoj när jag kom till Sthlm! Vem vet en dag kommer jag kanske och hälsar på dig i Kanada.
   Kram & kärlek

 10. Heja heja härliga du! Så himla bra att du börjat med yoga. Det ska jag också göra har jag tänkt. Tror det är grymt bra för både kropp och själ. Kram på dig!

  • Rakt och ärligt var precis det jag vill det skulle vara. Det är inte lätt att älska sig själv när samhället så ofta kör ner i halsen på en att man inte duger för man är inte som “normen”. Men jag har bestämt mig för att jag ska älska mig själv för att vara förebild för mina barn (och andra givetvis).
   Kram

  • Hahaha prova med koncentrerad för att sträcka åt alla håll som det ska sträckas på och att hålla den förbenade ryggen rak. Haha

   KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.