Att låta ansiktet stelna till betong

Att låta ansiktet stelna till betong var kanske inte det jag hade tänkt göra i går kväll men det var så det blev. Jag har ju haft Body Shops fantastiska julkalender och i den har jag fått en ansiktsmask som jag var sugen på att testa.Att låta ansiktet stelna till betong Att låta ansiktet stelna till betong

Det var verkligen till att låta ansiktet stelna till betong! Jag kunde inte röra ansiktet och det höll liksom ihop ansiktet eller tryckte ihop det. Speciell känsla.
Efter 10 minuter tvättade jag av masken, den satt rejält, och sen var det som att jag hade fått bebishud! Jag skojar inte, mitt ansikte var så mjukt att jag kom på mig själv att känna på huden flera gånger. Sjukt bra ansiktskräm!
Att låta ansiktet stelna till betong

Att låta ansiktet stelna till betong betyder att man är skyldig sitt ansikte lite extra omtanke sedan, ytterligare en produkt ur adventskalendern nyttjades –  Oils of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream. Ja bara namnet gör ju att man förstå att det här är mumma för ansiktet.
Jag gillar att testa nya saker och den där adventskalendern har verkligen fått mig att testa nytt! Senaste favoriten är Lip & Cheek Stain, jag ska ärligt erkänna att jag inte riktigt förstod grejen men nu älskar jag det! Som att ha läppstift fast ändå inte känna sig som att läpparna hoppar fram och pockar på uppmärksamhet. Me like!
Så igår somnade jag med bebislent ansikte och idag går jag runt och mallar mig för mina fina läppar som har läppstift utan att man ser att jag har läppstift. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.