Att säga godnatt

Ibland är det extra gott att säga godnatt! Ikväll är det en sådan kväll. Inte för att jag är trött, inte för att dagen har varit dålig. Utan för att våra nya sängkläder har kommit. Jag är så nöjd med dom.

Tänk att nya sängkläder kan göra mig så glad ända in i själen. Det ska bli så skönt att krypa ner i sängen ikväll, extra skönt. Men en sak som inte gör mig glad är att byta påslakan på ett tyngdtäcke. Jag lyckades knocka mig själv så hårt att glasögonen flög av. Alltså det är bara jag som kan lyckas med sånt.

Jag ska somna med Henrik i min säng med nya vackra sängkläder. Finns två vägar detta kan ta, antingen så ligger jag vaken för att jag är så nöjd med sängkläderna eller så somnar jag direkt. haha

Förutom att ha bäddat så har jag även varit och fått medicin idag. Tysabri i sprutform för andra gången, det känns bra och är smidigt. Annars har jag inte gjort så mycket idag, fikat med barnen, pratat med Jenny i telefon på lunchen, druckit massa kaffe osv.

Stackars lilla Diego, vår lilla råtta

Ja just det ja, jag har nojat över Diegos ena öga. Skickade foto till Jenny och frågade om jag kunde använda några av alla mina olika ögondroppen men det trodde hon inte. Hennes idé var att han skulle gråta ut skiten. Hahaha Jag hälsade honom vad Jenny sa och vet ni vad? Hans svullnad har lagt sig, han lyssnade på Jenny. Haha

Han har förmodligen fått något i ögat när han har varit ute i trädgården, han envisas ju med att kryp in bland buskarna. Men han hade inte ont för jag kunde röra där utan att han sa ett enda pip och alla som har träffat Diego vet att han piper för minsta lilla. Nåja nu är han iaf inte svullen längre och han har gått och lagt sig. Han sätter ju igång varje kväll vid ca kvart över nio, då springer han runt och är orolig, piper och kommer inte till ro. Då räcker det med att säga godnatt så far han in i buren och väntar på att Sid ska komma och att vi ska stänga buren. Det går tydligen inte att lägga sig utan att vi stänger buren. Jösses vad den hunden har idéer för sig.

Men nu är det även sängdags för mig, jag ska jobba imorgon! Jag har inte varit på jobb på nästan två veckor men nu mår jag bra igen. Jobb imorgon och semester på fredag. Det är ju så man skäms men jag ska tillbaka till sjukhuset för då är det dags för något jag väntat länge på!

Men nu är det dags att säga godnatt och sjunka ner i min underbara säng.

8 kommentarer

 1. Ohh lilla vännen, skönt att svullnanden har lagt sig. Samt ajja inte knocka dig själv det var väl onödigt, fniss. Ja det är så otroligt skönt med nybäddat, det gjorde vi i år =D. Så nästan avis på dig nu, första natten i nybäddat är svårslaget, vi får andra natten ikväll =D

  • Det var väldigt väldigt onödigt, har fortfarande ont i näsan.
   Fattar inte vad han har gjort för att få den svullnaden. Nåja den har ju lagt sig nu iaf.
   Det var väldigt skönt att krypa ner igår.

 2. Härligt med nya sängkläder, det är ju så skönt! Hoppas du sov gott i dem!
  Vad skönt att svullnaden lagt sig, alltid så jobbigt när det händer något med de små djuren.

  • Jajamänsan det gjorde jag!
   Det är verkligen jättejobbigt för man vet ju aldrig vad det är eftersom de inte kan yttra ett ord, det var som när jag blev mamma första gången och inte förstod varför Vicce skrek.

 3. Här har jag bäddat rent idag så jag längtar också efter att få krypa ner ikväll. Och ska nog prova på att lyssna på Henrik också 🙂 Har bara lyssnat lite dagtid för att se vad det var, och jag kan verkligen tänka mig att man somnar!
  Hoppas lilla D är bättre i sitt öga nu!

  • Oh så skönt för dig, det är härligt att krypa ner i renbäddat.
   Lille råttan är helt bra i sitt öga igen. Vet inte vad han har sysslat med för att bli så svullen. Är dock inte förvånad när det gäller han. Han har ju även trillat ner i vår pool när det var en riktigt kall höstdag eller om det var en vårdag men kallt var det iaf. Suck
   Hoppas att du somnar gott och sover gott hela natten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.