Att sjunga MediYogans lov

Jag trotsade huvudvärken och tog mig iväg till MediYogan, trots att jag helst bara ville gå och gömma mig i en grotta. Efter ett pass MediYoga med fokusering på andningen, axlarna, nacken, skulderbladen och ryggen så var huvudvärken borta och jag hade mer energi än jag hade haft på hela dagen.
En dag till med huvudvärk, en onsdag till som inte blir som planerat. Jag vägrar låta värken fördärva mer för mig, huvudvärk är inte okej och migrän är ännu värre men det går att leva med!DSCN1042 DSCN1047

Jag njuter av tiden nu, sommaren är härlig men oj vad mysigt det är att ta fram mössan, vantarna, sjalarna och en tjock tröja för att sen ge sig ut i den krispiga luften. Jag måste säga att jag älskar denna delen av året då man kan sitta ute och fika utan att frysa och utan att svetten rinner längs ryggen.
När kvällen kommer kryper man upp i soffan med en kopp te och lågan på ljuset svajar av rörelserna i luften. Så himla mysig tid på året!DSCN1044Har jag sagt att jag gillar september? haha

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.