Att uppskatta

Höör är en liten by med en lite levande kärna. Här finns det några klädesaffärer, den bästa blomsteraffären, en lite härlig ostbutik, en köttaffär, massa frisörer och några inredningsbutiker. Jag gillar att jag kan handla i Höör, det jag behöver finns här. Så idag när jag skulle köpa present till svägerskan som fyller år så gick jag till Cecilia på Korgcenter för hon har en såndär butik som gör att man bara vill gå och dra fingrarna över alla sakerna i flera timma. Cecilia har alltid något kul och nytt påväg in. Nu har hon fått in Nicolas Vahé och jag tycker det är jättehäftigt att jag kan få tag på det i lilla Höör, inte Malmö och inte internet utan i lilla Höör.
Jag är så glad för att Höör lever och att vi har något för alla här i Höör, prisklasser och smak.
Idag skulle jag bara handla till svägerskan men kunde ju inte motstå dessa söta ljuslyktor med koppardetaljer från House Doctor. Ursöta!

IMG_5760.JPG
Det jag gillar hos Cecilia är att hon även har ett ekologiskt- och fairtrade-tänkande. Hon har tagit in fantastiskt marockanskt porslin ni vet som Reunion Home och Rif bara det att det som Cecilia har tagit hem håller på att skaffa sig ett fairtrade-godkännande. Löv it!

IMG_5716.JPG
Sen såg jag att Cecilia även har biologiska nedbrytbara rengöringsmedel från House Doctor, inte visste jag att House Doctor hade så bra produkter?

Jag tänkte att jag skulle sy kuddar till soffan där uppe (när vi har hittat en som passar där) och jag har lite funderingar om att göra i massa olika färger och tycker, tryck och enfärgade. Eftersom Cecilia har hjälpt mig med skynke med mönsteranpassning så tänkte jag att jag skulle prata med henne (läs låta henne sy istället för att jag gör det) om några kuddar. Tyvärr hittade jag så mycket tyg att jag fick tusen idéer i huvudet vilket gav mig huvudvärk. Haha Nä jag får nog allt fundera ut hur många kuddar som får plats i en tvåsitssoffa först innan jag börjar göra kuddar.
Jag vill att min lilla by ska fortsätta att lev och därför blir jag alltid fylld med måbraenergi när jag kan handla i Höör och som vi diskuterade på jobb idag så är det ju god samhällsekonomi att ta sin samhällsplikt och handla mycket för det skapar sysselsättning för alla affärer. Så om jag är shoppingglad? Nä jag gör bara min plikt. Haha

Vad tycker du bäst om? Att handla på köpcenter? Att beställa över nätet? eller att handla där du bor?

1 kommentar

  1. Jag älskar nätshopping mest för att det är oerhört mycket mer praktiskt med två små barn än att dra runt dem i affärer och prova kläder på dem och på mig. Men har jag tiden är det bästa att gå runt i de små affärerna inne i Alingsås eller även de mysigare i Göteborg eller som igår i Enköping. Ibland är ju även shoppingcenter kanon förvisso men en del av charmen går ju lätt förlorad där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.