Back on track

Nu är vi på rätt köl igen. Nå ja något så när i.af.

Jag hade så mkt att berätta för er precis när magsjukan ringde på dörren. Och nu har det bara samlats ännu mer som jag vill berätta. Jag vet inte riktigt var jag ska börja, få en röd tråd och sen även lyckats knyta ihop det. *funderar* Kanske blir en massa inlägg nu, ett för varje sak. Ja jag får nog funderar lite på det.

Jag har överlag så många idéer och planer nu så jag spricker snart om jag inte lyckas sätta igång något projekt. Är ni också sådana? Jag älskar att planera, förbereda och starta upp projekt, tyvärr är jag inte lika bra på att hålla kvar vid projekten om de inte vill som jag vill eller om det tar för lång tid. Lite mer bilder kommer det i.af. bli och det är ju alltid ett projekt. Ett annat projekt är trädgården & altanen och det får ju bara vänta tills den efterlängtade våren kommer. Träningen är det projektet som redan är igång och som jag njuter av i fulla drag, tränade i söndags, igår och ska träna i morgon. Härligt!

Nu ska jag se om det finns någon vänlig själ som har Cristian Walz “Like Suicide” för den fastnade jag för i lördags. Fattar verkligen inte hur den kunde åka ur Melodifestivalen så tidigt?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.