En egen trädgård

Oj oj, det var verkligen längesedan jag skrev ett inlägg! Men nu ska ni få höra, för nu har jag mycket att berätta! Men vi tar det lite kort för det är egentligen inte det detta ska handla om!

Jag är så gott som klar inne på smärtrehab! Jag har två uppföljande träffar kvar i slutet av maj! Jag har fått ett träningsprogram som ska hjälpa mig med händerna och fötterna i första hand. Följer jag det och gör det fem dagar i veckan? Ja, dom två första veckorna. Sen har det bara gått utför!

Jag har fått ett jobb! Jag jobbar inom LSS i kommunen! Jag är ledsagare och kontaktperson! Jag trivs förbannat bra och tycker verkligen om mitt jobb! På onsdag ska jag få en ny brukare! 🥰

Jag har börjat förbereda trädgården för sommaren! Jag har en hel dag suttit och rensat mellan plattorna! Sopat riktigt rent och fint! Jag har klippt gräs och räfsat! Jag har sått sallad, gurka, tomat, basilika, spenat och persilja! Och en kruka med sommarblommor!

Jag köpte mig en lavendel! Den är vacker och doftar underbart! Jag vill ha fler, mer! Gud som jag längtar efter sommar! På måndag kommer elektrikern och sätter ett uttag på väggen nere i vår trädgård! Sen ska vi sätta upp poolen! 😍 Med poolvärmaren vi fick av svärfar kan vi snart bada!

Denna sommaren kommer spenderas i trädgården! Förhoppningsvis blir det en varm och vacker sommar! Men mycket bad, grilla med goda vänner och bara njuta! Jag tjuvstartar lite! Nu ska jag gå upp och hämta kaffe och någonting att äta! 🥰

Njut av våren, av värmen och framförallt en god kopp kaffe!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *