Flytten!

Tjoho, det är lördagmorgon och vi går upp klockan sju. På med kläder, gör mackor och kaffe så vi kan packa ut oss i bilen! Surfplattor med, telefoner med. Och jag har virkningen med! Kan ju alltid förena nytta med nöje! Strax efter åtta rullade bilarna från Hörby och mot Landskrona.

Först en vänta till tippen med vår gamla soffa och vår gamla tv! Äntligen slipper jag rätta till soffkuddarna tio gånger på en dag! Äntligen kan jag gömma filtarna i den hemliga lådan i soffan! Äntligen fick jag en riktig virkhörna i soffan! Det är dessutom en bäddsoffa så är det någon som vill sova över så är det fritt fram! Akta er för den lilla katten dock! Kaffet fick så klart vara inne i bilen! Det va ju trots allt mitt morgonkaffe! Som inte dracks hemma i lugn och ro utan i bilen.

Klockan var nog bara halv nio på morgonen när jag började virka! Ungarna var ganska lugna trots spänningen i att hjälpa till och flytta! Nej, det var inte vi som flyttade igen! Men både Erik och Linda ska flytta till nya lägenheter! Så idag åker vi till Landskrona, Lomma, Landskrona, Glimåkra och sen tillbaka till Hörby! Men, när man har massa julklappar som ska vara färdiga innan jul så får man ta arbetet med sig i bilen

Mattias och Erik agerar flyttfirma, Linda är arbetsledare och jag sitter i bilen med barnen. När vi står stilla så virkar jag vidare och kollar på Modern Family på min födelsedagspresent från familjen Nihlén! Födelsedagspresenten var en efterlängtad iPad! Jag hittade dessutom det perfekta stället att ha sax och nål på! Telefonen kan ligga i fickan!

Efter tio timmar i bilen var både jag och barnen trötta på allt! Äntligen hemma, barnen är i säng och Kärleken hjälper till ännu en stund innan vi kryper upp i soffan! Nu ska jag ta en varm dusch och sen en varm kopp kaffe! Hoppas att er lördag var roligare än min!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *