Inget körkort?

Denna dagen har varit lite intressant! Jag fick för mig att jag skulle göra egen tomtegröt! Jag hade ett recept i boken så jag satte igång direkt efter morgonkaffet! Lias åt fyra mackor medan jag gjorde gröt! Men så klart va han också tvungen att äta lite tomtegröt när den va färdig! Tomtegröten fick godkänt av kritikern! Men vänta nu lite? Va detta samma recept som det jag fick av Emma? 🤔 Nä, det var det visst inte. Nä men då får vi göra en omgång till. Svårare än så är det ju egentligen inte. Tur att jag inte dubblade receptet som jag hade i boken! Men först lite ärenden! Först upp till farbror Erik och hämta Lias pulka! Sen till Coop för clementiner. Hade verkligen hoppats på att dom hade dom stora fina kaffemuggarna där. Men nä, det skulle tydligen vara Stora Coop. Ner mot byn för att hämta paket. Ibland undrar jag hur min älskade son står ut med mig och mina otaliga utflykter! Han promenerar utan att gnälla med mig genom hela byn! Och gnäller han någonsin så är det att han fryser om händerna! Men inte idag! Vi hittade super bra vantar! När vi kommit så långt att vi hämtat paketet och äntligen var på väg hem så orkade jag inte mer! En pulka med ett barn i. En pulka med grejerna vi handlade i! Nä, vi får hitta en annan lösning. Nu får Lias faktiskt hjälpa till! Vilket han gjorde utan gnäll. Vi hade en tåg-pulka!

Låt er inte luras av bilden! Han tyckte det va super skoj! Men Peppe frös faktiskt! Peppe är alltså pepparkaksgubben i form av ett gosedjur som försöker värma sig i Lias famn! Men se så bra vi löste det! Och helt utan körkort! Jag undrar dock hur länge till min kropp ska orka detta. Dagar när fibromyalgin är som värst går jag helst inte och handlar. Men ibland måste man! Jag kanske får sätta fart med mitt pluggande! Körningen kan jag i sömne vid det här laget! Nä, efter jul och nyår ska jag börja plugga! Oh, nyårslöfte! Plugga teori minst en timme om dagen, varje dag! Toppen!

Nä, nu ska vi byta soffa! Njut av er fredagskväll!

2 kommentarer

  1. När barnen var små hade jag inte heller körkort. Barnen är uppväxta med att cykla eller gå överallt. Jag tror faktiskt att barn mår bra av det.
    Sen hade det så klart varit skönt för dig att kunna ta dig dit du vill och behöver även på dåliga dagar.
    Puss

    • Tycker det är ganska kul att kunna gå iväg med Lias. Han tycker om att gå på äventyr med sin mamma. Även om det bara råkar vara till affären! Ja, körkort hade varit skönt. Då hade jag kunnat ta mig vart som utan att vänta på bussar och tåg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *