Nytt år

Nu har det varit både jul och nyår! Tänk att vi fick en vit och kall jul! Helt fantastiskt! Nästan en decimeter snö och -10 grader på julafton! Kan man ha mera julstämning än så? Ja, barnen hade ju gärna fått vara hos oss! Men, barnen kom den 25e och den 26e istället! Granen åkte redan den 25e. Det räckte att bara titta på den så tappade den en hel massa barr! Note to self, ta inte in granen den 28e november och tro att den ska överleva! 🙄🤣

Nyår blev ju inte alls som planerat! Lias hade feber och låg i soffan. Jag hade feber men försökte ändå hålla igång lite! Kärleken hade feber och sov från och till hela dagen! Fisken vi skulle ha till middag hade blivit dålig. Nödlösningen blev falukorv. Tur att barnen inte är speciellt svårflörtade! Men, alla barnen lyckades hålla sig vakna till tolvslaget. Och hålla sams störta delen av dagen. När klockan blev nytt år så tände vi tomtebloss och sa gott nytt år till barnen. Tommy och Erijka kom också ner och sa gott nytt år! Nyårsdagen blev ännu värre! Jag vaknade vid tio och gick raka vägen in i Lias säng och sov till klockan var två på eftermiddagen. Heja feber! Kärleken skulle lämna dom stora barnen hos mamma. Men tji fick han! Någon hade skurit sönder vårt ena däck på bilen. Hur är det nu, dålig start på året men resten av året blir bra! 🙄

Nu är vardagen återställd! Barn på förskola, Kärleken på jobb och snart börjar jag på smärtrehab! Jag har dessutom funderat på att läsa upp mina betyg och utbilda mig till, håll i hatten, syslöjdslärare! Skulle det kanske vara något för mig? Jag kan sy, jag kan virka, jag kan kroka, jag kan rent praktiskt sticka. Räta, aviga och fram och tillbaka. Mönster? Nja asså, sticka är inte riktigt min grej. Men kan, kan jag! Vi får väl se vad det kan bli av mig. Men nu tror jag faktiskt att jag vet vad jag vill bli när jag blir stor. Eller rättare sagt, vad jag kan bli när jag blir stor. Det är ganska snällt mot kroppen, och handarbeta 6-8 timmar per dag gör jag ju redan 🤷🏼‍♀️

Oh just det! Vi har lekt lite med färger också! Mitt hår är rött, ingen förändring här inte! Det är och förblir rött! Punkt slut! Inget att diskutera. Men vi lekte med Kärlekens hår!

Den lyser i uv ljus!! Hur coolt är inte det?!
Som vanligt, helt tokig!

2 kommentarer

 1. Oh gumman, så jobbigt det måste vara att ni fick feber! Här har det nog mest handlat om att överleva. Jag är så kass i kroppen att knoppen också slår bakut. Hade nog behövt en runda till med smärtrehab.
  Ante har haft massa beredskap, pojkarna har ”låst in sig” på sina rum och jag har ingen ork till något. Hade kunnat tänka mig att gå i ide nu.

  Härligt att du kommit på vad du kan bli när du blir stor, jag har inte gjort det än. haha
  Jag tror att du hade varit suverän som syslöjdslärare! Ta kontakt med syo i byn när du har gjort din smärtrehab eller tom se om de på smärtrehab kan hjälpa dig på ngt vis.
  Jag vill ses snart, vad säger du? Har du tid till din gamla skruttiga moster?
  Puss och kram

  • Ja kul var det inte. Lite hosta kvar bara. Lias är lite snuvig men i övrigt mår vi ganska bra! Har ett möte med AF och smärtrehab så tänkte ta diskussionen då. Med uppbackning från smärtrehab.
   Självklart har jag tid med dig! 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.