Så var det höst!

Hur galet är det inte att tiden går så fort? Var det inte 30 grader varmt och soligt för typ en vecka sedan? Kanske inte riktigt men det känns så. Poolen är tömt och slängd på släpet i väntan på att få komma till tippen. Hammocken är nermonterad och redo att bäras upp på vinden. Växthuset blåste sönder under höstens första storm!

Ändå kan jag inte säga att jag sörjer att sommaren är över. Nu börjar ju den vackraste och mysigaste årstiden. Tänk alla färger när löven börjar skifta färg. Krypa upp i soffan under en filt, tända ljus. Stora, stickade koftor, höstkappor och höststövlar! Ja, jag älskar verkligen hösten!

Bild från hösten 2021

En dag i veckan hoppas jag att det blir bra väder. Då ska jag sätta ljudboken i ögonen, kameran i handen och promenera iväg. Hoppas på att få många vackra höstbilder! Tyvärr han inte löven kommit igång rikligt med sin färgskiftning. Men jag kan säkert hitta mycket annat att ta bilder på.

Kan jag inte påstå att det blev ett långt inlägg. Jag kan inte heller säga att jag har varit duktig på att uppdatera. Men det blir skillnad nu. Hoppas jag. Ni får påminna mig!

Njut av hösten och ta hand om varandra! Och kom ihåg, Coffee is Always the answer!

2 kommentarer

    • Funderade på om jag skulle påminna alla att jag virkar och krokar strumpor på beställning men what’s the point? 🤷🏼‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *