Utmaning antagen!

Tanken var att ta mig till Eslöv och vara där till Kärleken slutade. Inga problem, tänkte jag. Jag kan ju låna mammas busskort. Trodde jag! Busskortet hade gått ut. Skojade med Kärleken och sa att jag kan ju alltid cykla dit!

Skoj blev allvar! Igår fixade vi våra fiskespön så dom skulle vara redo för idag. Vi la allting i bilen innan Kärleken körde till jobbet. I förmiddags blåste vi dock av allting eftersom att det ösregnade. Men, vi bor i Skåne och här är vädret något ombytligt. Solen bröt igenom och det klarnade upp. Jag gjorde kaffe till oss, varm choklad till pojkarna och några mackor. Sedan satte jag kursen mot Eslöv!

Okej, det blåste en del men vadå? Det är en elcykel 🤷🏼‍♀️ Jag hann precis förbi Ringsjöstrand sen började det regna. Inte så farligt, det duggade ju bara. Jo, tjena. Fem minuter till sen öste det ner! Fötterna blev plaskvåta, byxorna blev plaskvåta! Det regnade igenom min jacka och min fleece. Men, precis innan Eslöv var det slut på regnandet! Jag var dock 50 minuter för tidig! Lyckan var en fleece som Jay lånad! Den låg kvar i bilen! Och jag hade med mig en annan tjocktröja! Kärleken hade förlagt ett par strumpor i bilen som var underbart torra! Men, jag gjorde det! Jag cyklade från Hörby till Eslöv! Utan att dö! Och nu tänker ni, ja vadå, det är ju en elcykel. Hur jobbigt kan det vara? Och det ska jag säga er, det är nog så jobbigt det också! Hade ni gjort det? Cyklat den sträckan? För att göra barnen glada? Hade det varit värt det? Trots värk, regn och blåst? För mig är det de! Det är ingen uppoffring för mig! Barnen blir glada, Kärleken blir glad. Och det gör mig lycklig! Jag har världens bästa barn, och världens bästa Kärlek! För dom tar jag mig till världens ände om det ska vara så!

Njut av ert kaffe och av varandra! Mitt kaffe tog nyss slut! Tur jag har mer! Man fiskar inte utan kaffe! Ha det gott och var rädda om er och om varandra!

2 kommentarer

  1. Heja dig! Cykla är underbart!
    Jag har cyklat till och från jobb en gång och jag har cyklat till Hörby flera ggr men en gång som vuxen. Ja bortsett från Ringsjön Runt som jag har cyklat 2-3 ggr.
    Hoppas att ni får en härlig stund!
    Bra kämpat Becks!

    • Det regnade iallafall inte när vi fiskade! M fick två horngäddor. Vi andra fick sjögräs! 🤣 Blir nog ett nytt försök imorgon någon annanstans. Beroende på väder. Men nu blir det inte mer cyklande förrän M fixat cykeln. Nu vet jag varför det gick lite trögt. Jag har tydligen punka eller pyspunka på bakhjulet 😩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *