Vinter

I måndags när jag vaknade så råkade jag ta en titt ut genom fönstret. Döm om min förvåning när jag såg ett vinterlandskap utanför mitt fönster! Nä, det va inte snö. Men allting var täckt med frost! Det såg helt magiskt ut! Så på med kläder och fort ner för trappan för att ta ett bloss. Ja, så fort det nu går med fibromyalgi och trappor!

Solen stod lågt som den alltid gör så här års. Men den sken så starkt på allt som var täckt med frost! Där var till och med is på vattenpölarna! Trots att det var -3 grader så var det inte den typiska isande, Skånska kylan! Det var kallt på rätt sätt. Den där kylan som bara är fantastisk och kall. Inte den fuktiga kylan som äter sig igenom alla kläder trots att det är +5 grader. Jag orkade inte ta mig upp för trapporna igen bara för att hämta kameran så telefonen fick duga. Men jag ska inte klaga. Den tar ganska bra bilder. En iPhone SE 2020

Jag spenderade hela måndagen med att julpynta som ni vet! Dagen efter vaknade jag med spänning i kroppen. Är det lika kallt och vackert idag?! Nej, dessvärre va det inte alls det. Vi var tillbaka på ett par plusgrader och den hemska kylan igen. Happ, bara att gilla läget. Jag gick ut och startade kaffekokaren som kärleken laddat till mig på morgonen. Konstigt nog hade han laddat en halv kanna till mig. Jag skakade lite på huvudet åt det när jag senare inser att där vara är mjölk till en kopp kaffe. Så efter dagens första kopp så traskade jag iväg till Lågpris för att köpa mjölk! Och det är jag ganska glad för att jag gjorde! Jag avskyr spindlar, men deras nät kan vara ganska vackra!

Kvällen kom och det blev dags för matlagning, äta och sedan kaffe! Under tiden vi drack kaffe fick jag en underbar idé! Jag skulle fixa adventspaket till barnen. Sagt och gjort. Jag satte mig på golvet och slog in 28 stycken småpaket som barnen ska få dom 14 dagar dom är här innan jul. Tyvärr får jag inte ha mina barn på julafton i år! Men Lias kommer den 26e och Hugo den 27e. Kärleken är ledig mellan jul och nyår så då firar vi med barnen!

Hoppas kaffet var gott! Mitt tog slut ungefär halvvägs genom texten!

4 kommentarer

 1. Jag saknar frosten och minusgraderna. Jag tog aldrig några foto i måndags.

  Oh så glada de kommer bli, adventspaket. Jag har inte fixat något till pojkarna ännu. Bajs, när ska jag hinna med det?

  • Jag tog några med telefonen. Sedan fastnade jag i mitt pyntande.
   Tror också dom blir glada. Ett paket varje dag ju! Ja du, någongång mellan alla andra måsten och pauserna värken tvingar en att ta

 2. Jag saknar osså frosten och minusgraderna! Även hundarna saknar det! Jag är så glad att jag tvingade mig upp ur sängen (jobbat) så både dem och jag fick njuta av vädret. Hoppas att det kommer tillbaka snart igen.

  • Ska man tro våra kära väderappar så ska det komma snö på lördag och fyra dagar framåt. Jag tror det när jag ser det! Det är många år sen jag hade snö, i Skåne, på min födelsedag. Jag är visserligen inte i Skåne på min födelsedag. Men ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *