Bingsmarkens camping

Vi är på Bingsmarkens camping för att fira midsommar med goda vänner. Vi kom igår och vi hade en trevlig kväll där vi satt ute tills knott och trötthet jagade in oss. När Sid väckte mig vid 4-tiden imorse var han billig, iaf tills jag kom på att jag skulle ta kameran med mig ut på rundan. Igår på kvällen hade jag nämligen sett hur dimman rullade in över ängen på andra sidan vägen så jag misstänkte att den kunde vara kvar nu på morgonen också.
Bingsmarkens camping Bingsmarkens camping

Dimman var kvar och plötsligt var jag inte längre sur på Sid som väckt mig. Jag stod länge och väl och bara njöt över det vackra skådespelet. Sen var jag ju tvungen att fortsätta Sids morgonrunda och vart bättre att gå då än till stranden? Stranden här nere är helt fantastisk, jag menar den sträcker sig längst hela botten av Skåne. Underbar!
Bingsmarkens camping Bingsmarkens camping Bingsmarkens camping Bingsmarkens camping Bingsmarkens camping
Mine is the sunlight, 
Mine is the morning, 
Born of the one light Eden saw play.
Praise with elation, praise ev’ry morning, 
God’s recreation of the new day.
Morning has broken like the first morning
Bingsmarkens camping Bingsmarkens camping

Det är så här det ska se ut vid havet! Långa ljusa stränder med hav som rullar in, strandgräs som sticker på benen och sand som är mjuk som siden. Det är Skåne det!
Bingsmarkens camping Bingsmarkens camping
Sen gick Sid och jag hem igen och sov några timmar. Bingsmarkens camping

Efter morgonmys och frukost i förtältet så stack granntösen in huvudet i förtältet och undrade om vi skulle med och bada. Det skulle vi givetvis! Jag menar solen sken, vi är vid havet och tja det är sommar så då ska man bada!
Bingsmarkens camping Bingsmarkens camping

Trots tång som sköljts in så badade barnen glatt, Kärleken tog sig också ett dopp men jag fegade. Det var 20,5 grad i vattnet när vi kom men det är lite för kallt för mig, jag får ju så galet ont i kroppen om det är för kallt. Jag låg på filten och njöt istället, traggade med Petra och skrattade åt barnens stimmande. Så underbart!
Det är så härligt här!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.