D-Day

20120109-065558.jpg

Så var alltså dagen kommen. Dagen då det är dags för min lille grabb att reda sig utan mamma. Dagen då det är dags för mamman att bli Emma igen. Men bara åtta timmar om dagen. Och dom åtta timmarna kommer vara bra timmar för oss alla, jag ser särskilt fram emot all tid jag kommer ha på tågen – jisses vad jag ska läsa bloggar i lugn och ro. Gäller att hitta det positiva i allt.

Idag insåg jag att jag hade glömt en viktig bit, pendlade bör ha riktigt varma kläder. Det är kallt att bara stå och vänta. Brrrr

Idag ska jag försöka köpa mig en kalender, måste ha en till imorgon när alla utbildningsdagar ska bokas in. Var i Malmoe hittar man en bra och rolig sådan månne tro. Tänkte på Åhléns, det är ju bra men finns det inget roligare ställe? Tipsa mig please.

Nu är det dags för lite Metro-läsning. Ha en härlig dag och glöm inte le

4 kommentarer

  1. Hoppas du får en bra start!!
    Sjukt när man tänker på dig när man gör sig iordning på morgonen! Och undrar hur Mammatill4 har det osv… Men jag hann se att koftan var fylleknäppt och jag hade tre olika örhängen! Ha ha!

    Jag köpte alamanacka på city Gross. Med plastade sidor som man kan sätta foton ellar annat i. Kanske nåt för dig?

  2. Almanacka har jag inget tips på, men vet att det finns en sida där man kan göra sin egen… Ang kylan så var det väldigt kallt imorse så kallt har det knappt varit denna vintern.. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.