Eller ja recept vet jag inte om jag kan kalla det. Snarare en halvtaskig beskrivning på hur jag gör. Hehe
Ishavssallad tror jag det heter. Jag kallat det för gegga med räkor och kräftor. Haha
3-4 dl matlagningsyoghurt, bättre med gräddfil men det hade jag inte hemma.
1 dl dillmajonäs
En skvätt vitvinsvinäger
En klick senap, dijonsenap är att rekommendera men det går med vanlig korvmedbrödsenap också.
3-4 tsk rom eller röd kaviar vad nu skillnaden är.
Hackade räkor och kräftstjärtar efter smak och tycke
0,5 knippe dill kan nog vara lagom jag tog mindre och det var på tok för mesigt.
Peppra litegrann så det blir bra smak.
Rör ihop geggan. Fix färdigt och mumsigt!
Ser ju jättegott ut. Jag älskar såna röror!
Måste testas en dag 🙂
Vad gott!!!