Dead like me

| 12 kommentarer

Dead-like-me
Jag har helt fastnat i Netflix, serier att titta på är kanon när orken inte räcker till mycket annat än att ligga i soffan. Jag har sett nästan alla avsnitt av Arrow men tycker att serien har spårat ut lite, jag har tröttnat på Dexter hur många kan man behöva döda liksom, det finns inga fler avsnitt på Crossing Lines vilket bara är korkat och Sherlock Holmes har jag också sett färdigt. Jag provade titta på Glades men den klarade jag inte ens att ta mig igenom pilotavsnittet. Efter att jag hade sett reklam för Better call Sam så började vi titta på den igår men den var lite sådär men det släpptes ett nytt avsnitt idag så jag får väl ge den en chans till. Idag hittade jag en serie som jag fastnade för, Mitt liv som död heter den men jag gillar orginaltiteln bättre Dead like me. Det handlar om en ung tjej som dör och som får rollen som Liemannen. Jag gillar verkligen serien fast dem är ju lite udda eller tja annorlunda iaf.
Hon som spelar George är väldigt vacker, naturligt vacker. Ja och jag känner igen henne men kan inte komma på vart jag har sett henne, får väl slå upp henne i Bibeln.DSC_8335

Har du någon favoritserie som du kan rekommendera mig? 

Nu har du chansen att vara nr. 1

12 tankar kring ”Dead like me

 1. Frida skriver:

  Börjar en ny serie ikväll på svt True Detectives med Woody Harrelsson och Matthew McSnyggo (kan inte stava till efternamnet). Den ska jag se iallafall!

  1. Emma skriver:

   Oh det lät ju inte helt fel, när går den?

  1. Emma skriver:

   Tittar på den. Vad tycker du?

   1. Frida skriver:

    Somnade, men spelade in det, så jag kan kolla senare..

    1. Emma skriver:

     Vad tyckte du om serien?

 2. Fröken Stök skriver:

  Jag behöver också tips! Har du sett Sons of Anarchy?
  Och True Detectives finns på HBO!

  Kramar

  1. Emma skriver:

   Nä jag har inte sett SoA, är den inte väldigt rå?
   Tittar på True Detectives nu och är sådär hooked
   Kram

 3. Nillan skriver:

  Åhhhhhh… fler som tyckte det var dumt att Crossing Lines bara inte fanns mer?

  1. Nillan skriver:

   Jaha resten av mitt inlägg då?
   Breakout kings, Alphas, Person of interest, Continuum…

   1. Emma skriver:

    Person of Interest har jag sett men inte fastnat för. Breakout Kings vet jag inte, är den som OC eller vad den nu hette den andra fängelseserien? Continuum har jag aldrig hört talas om så den får jag kolla upp.

  2. Emma skriver:

   Vet du om att de inte ens har spelat in fler avsnitt? Buuuuuu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 kommentarer