Det är bara jag

DSC_4045 DSC_4060 DSC_4066 DSC_4073 DSC_4095 
Det är tyst så tyst här hemma, ingen som kommer och kramar om mig, ingen som säger mamma du är bäst och ingen som behöver ut och nattkissas.
Men oj vad jag njuter av min ensamhet. Jag, bara jag! Det finns verkligen fördelar med att dela semestern i två delar.
Jag känner ingen panik över att sommaren är påväg mot sitt slut, jag känner ingen sorg över att semestern är över för jag ska ju bara jobba denna veckan och sen har jag semester igen. Det gör denna vecka speciell och bara min. Jag äter vad jag vill, jag sover som jag vill, jag tittar på vad jag vill. Jag, JAG, J A G! Jag har alltid haft stort behov för min ensamhet och det är inte lätt när man är förälder och gift då jag behöver få vara hemma själv. Detta är min vecka då jag tar mig fram i stilla mak, jag stressar inte för jag har bara mig själv att rå om.
Jag kan inte berätta nog hur mycket jag njuter av tystnaden som möter mig när jag kommer hem, det är som ett stilla sommarregn på en het sommar, ljuvt och behövligt.
På torsdag när jag kommer hem från jobbet kommer familjen vara här igen och då kommer jag bli alldeles varm i själen, glansig i ögonen och innerligt glad för fyra dagar ensam är precis lagom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.