Det är måndag morgon

? Det är måndag morgon och mitt huvud känns så tungt ?

Imorse ångrade jag att jag inte hade tagit semester idag. Jag känner mig så tung och sliten i hela kroppen. Jag tror jag behöver massage.

Jag valde helt fel kläder för dagen. Visst jag gillar mina vita byxor men dom blir svinkalla när det blåser.

Igår åkte jag och Vincent till Nova för att handla skor. Som ni vet har jag ju funderat på fler gympaskor. Jag får bara inse att min kropp inte mår väl när jag jobbar i andra skor. Vi handlade på Skopunkten, gillar att man kan köpa tre par skor för priset av två. Jag fick två par och Vincent fick ett par.

Det blev ett par vita sneakers, ska bli intressant att se hur länge dom är vita. Haha

Det blev även ett par gråa slip-in sneakers. Dom är supersköna. Dom har lite högre sula och det behövs verkligen, jag når ju inte så högt upp över marken. Haha

Sexhundra kronor för tre par skor, det tycker jag är ett bra pris. Jag vet ju om att jag sliter skor så det är inte värt att köpa dyra vardagsskor till mig. Träningsskor är en annan sak men vardagsskor är kvantitet viktigare än kvalitet faktiskt. Jag kan inte ha samma skor varje dag oavsett hur fotriktiga och dämpande dom än är, jag måste kunna byta för annars får jag ont i kroppen.

Vad har du på fötterna när du jobbar?

11 kommentarer

  1. Numera har jag ett väldigt stillasittande jobb, så då har det blivit mer fokus på vad ögat gillar än vad fötterna gillar. När jag ska ut och gå med hunden är det dock utan undantag gympaskor som gäller. Vilka snygga skor du hittade. Jag blir lite sugen på en runda till Skopunkten nu.

    • Jag går/står hela dagarna så jag kan inte gå efter vad jag tycker är snyggt längre. Har bara tagit mig tre år att inse det ??

  2. Som jag skrev till dig under ett annat inlägg så har jag gått ifrån att aldrig ha jympisar till att alltid ha jympisar – typ 😀
    Hm, vet inte om min kommentar gick fram.. det står att jag redan postat fast jag inte gjort det.

  3. Jag jobbar ju inte men ändå tycker jag att måndagar är jobbiga och sega. Hoppas du kan ta dig lite massage det gör ju så mycket för kroppen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.