Det började med att jag skulle göra ett doftljus

Det började med att jag skulle göra ett doftljus och slutade med att jag städade och ändrade om lite. Så himla typiskt mig. Haha
Jag såg en video på FB om hur man enkelt kunde göra sitt egna doftljus med enkla medel. Jag nappade direkt, jag hade ju inte riktigt alla saker hemma till det men jag slängde ihop ett ändå och nu doftar det härligt i mitt hem.
Det började med att jag skulle göra ett eget doftljus Det började med att jag skulle göra ett eget doftljus

Allt man behöver är, potatismjöl (hon i videon använde bakpulver men jag hade inte så mycket hemma), doftolja (jag använder Forevers essentiella oljor, givetvis), ett värmeljus och en glasbehållare. I med potatismjölet i glasbehållaren, droppa i några droppar (ju mer du droppar ju mer doftar det) och rör runt. Placera värmeljuset ovanpå potatismjölet, tänd det och njut. Inte särskilt svårt va?
Det började med att jag skulle göra ett eget doftljus Det började med att jag skulle göra ett eget doftljus

Jag skulle bara ställa ljuset på bordet men bordet såg bedrövligt ut, hela vardagsrummet såg bedrövligt ut. Jag röjde bordet, var inte nöjd, ändrade hur bordet stod, fortfarande inte nöjd. Hmm
Ja mattan var tvungen att åka ut! Så ut med mattan och herregud! Vet ni hur mycket grus och skit som samlas under en matta? Ja det var förstås bara till att städa så det gjorde jag och sen , sen blev det bra!
Det började med att jag skulle göra ett eget doftljus

Hmm jag kanske ska kasta ut mattan som ligger under soffbordet också? Jag vill ju ha in med färg så kanske en ny matta? Emma har ju en galet snygg matta under sitt soffbord. Hmmm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.