Det ena ger det andra

| En kommentar

Så var det ommöblerat och det blir nog bra men vi måste ju ha nya soffor. Den gamla soffan har gjort sitt och är både sliten och för liten. Det blir sofforna från Ilva eller ja jag ska sticka dit och provsitta de först men jag är inte så gnällig med soffor.
Jag kom på att tja vi måste ha ny lampa över matbordet också för den är så tråkig att man svimmar. Det är svårt med lampor tycker jag, vi har länge snackat om att byta ut lampan faktiskt ända sedan vi flyttade hit. Vi kör på grått/vitt/svart i vardagsrummet så jag funderar på om jag ska gå på den linjen eller tänka utanför lådan.

20131110-205706.jpg Den är ju snygg och jag gillar att den inte är svart.

20131110-205853.jpg
Fast jag lutar nog mest åt två kopparlampor över bordet. Hade inte det varit snyggt?

Ja att möblera om kan verkligen bli dyrt. Men KUL!

1 person har hunnit för dig

1 tanke kring ”Det ena ger det andra

  1. Maria skriver:

    Vi bytte soffor för ett år sen nu och målade om och då blev det mycket nytt i vardagsrummet då det gamla inte passade helt. Väldigt dyrt men fint

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En kommentar