Det kom ett efterlängtat brev

Jag har länge önskat mig ett halsband med pojkarnas namn men inte vetat vad jag har velat ha eller hittat till rätt pris. Men sen fick jag en inbjudan av Ina till VIP-kväll på Studio Harmoni och då fann jag det! Hanna Malmros skapar underbara smycken och är galet billig! VIP-kvällen var i december innan jul och jag var ju så snäll att jag erkände att det inte var julklapp och att jag kunde vänta tills efter nyår. Hmmm, hur bra är jag på att vänta? Jag har tittat efter postbilen med längtan i blicken varje dag men ack nej inget har kommit. 🙁 Men så äntligen i fredags så kom det ett litet vitt kuvert som var väl tejpat. Jag mer eller mindre sprang in och slet upp kuvertet. Och lyckan var enorm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.