Det lilla lilla rummet

Om det är något jag tycker om så är det är företag värnar om sina kunder och det gör faktiskt Scandic Grand Central i Sthlm även om jag inte fick gott intryck bör jag kom.

IMG_5906.JPG
När jag kom hem efter middagen med mina härliga kollegor så stod det en fruktskål på rummet. Det var ett sätt från hotellet att säga förlåt, förlåt för att andra gäster gick in i mitt rum när jag satt på sängen. Kändes så där kul och jag känner faktiskt att jag spänner mig lite varje gång jag hör ett ljud. Fast jag tror ju inte det är någon fara, det är ju inte som att rummet är stort nog för fler människor. Haha

IMG_5907.JPG
Jag ligger i sängen som står precis vid dörren så tja det är ju rätt litet men det räcker för en natt.
Flitig har jag också varit idag, jag har tränat och det var riktigt gott. 1 timme på gångband och cykel perfekt för att orka med morgondagen.

IMG_5904.JPG
Jag funderar på om jag orkar en runda imorgon innan frukost. Tål att funderas på.
Nähä om jag skulle ta och läsa igenom materialet en gång till inför morgondagen, själva lärardagen är det förbjudet för mig att titta igenom materialet. Då ska det sitta. Men oj vad kudden lockar mig till att vara närgången.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.