En dag med VAB

DSC_5059

Ja så har även vi drabbats av höstförkylningarna. Alfred hostar så jag tror att hans lilla kropp ska gå sönder, Vincent håller på att tappa rösten och jag har snart slitit upp näsan efter alla turer med näsdukar. Så idag stannade vi hemma och bara tog det lugnt. Ingen stress, inga måsten utan bara mys. Alfred och jag gjorde lite fågelmat för att sett ut till alla vildfåglarna, frågan är väl förstås om fåglarna behöver det i år för det verkar ju vara gott om mat kvar ute i naturen. Hallonen i min rabatt lyser fortfarande röda och det kommer nya. Ur led är tiden! Fast vi gör vad vi kan för att rätta till det så jag har faktiskt satt upp julstjärnorna i köksfönstret och hängt upp julgardinerna. Det blev en mysig fredag och jag vet att helgen kommer fortsätta i samma härliga myskänsla.

DSC_5030 DSC_5039Tänk om vi hade haft minusgrader och snö istället, då hade det allt varit roligare att ställa ut lyktor och fågelmat.

Nä nu ska jag skriva ihop en liten önskelista till tomten aka Kärleken, kanske har jag varit så snäll i år att jag får allt på listan. I girl can dream.

Men nu håller vi fredag gott folk! Glöm nu inte rösta under veckan är ni söta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.