En runda hos svärmor och bonus

Vi stannade en runda hos svärmor och bonus på vägen hem från campingen. Jag blir alltid lika avundsjuk på svärmors trädgård när jag kommer dit. Denna gången så hade svärmor fått upp ett partytält på altanen och det var så himla mysigt, hon är så galet bra på att göra det mysigt!
13557762_10208508579585724_279425282623823298_n

Nu visade det sig att svärmor och bonus hade ett partytält till så vi fick låna det för att se om det är något vi trivs med. Vi har eller nä Kärleken har, länge pratat om att han vill ha någon form av tak men jag har inte varit riktigt med på det. Fast nu får jag ju erkänna att jo det kan nog bli riktigt mysigt. Vi ska hänga upp belysning i tältet också, vi har en fin ljusslinga som vi har haft i förtältet som vi köpte på Rusta förra året. Det kommer blir så mysigt! På bordet ska jag ha en snygg vaxduk (ja vaxduk, det är sjukt smart!) och sen ska jag även se om jag kan fixa några snygga filtar att hänga på stolarna. Det kommer bli så bra!
En runda hos svärmor och bonus En runda hos svärmor och bonus En runda hos svärmor och bonus

Hos svärmor är trädgårdsdammen väldigt intressant, vi gillar den alla. Tur att Sid inte gillar att bada för annars hade han väl gjort som Angelas Pricken och hoppat i direkt, det är inte som att man blir direkt ren och väldoftande av ett bad i en trädgårdsdamm. Haha
DSC_4825 En runda hos svärmor och bonus En runda hos svärmor och bonusDSC_4827 DSC_4834

Vi åt lite glass på svärmors härliga altan, jag beundrade hennes blomhörna. Jag borde verkligen satsa lite på min altan ska bli grönare.
En runda hos svärmor och bonus En runda hos svärmor och bonus

Svärmor hittar alltid så vackra saker! Som de där tyngderna till duken, sån vill jag ha eller nä jag vill göra såna! Tror ni man kan det? Ja jag tänket måla/skriva på dom men kan man göra hål i stenar utan att de spricker?
Svärmors vackra glasballonger har bonus satt upp så att när man tittar ut över trädgården så ser det ut som att ballongerna svävar i trädgården. Himla snyggt!
Ja vi tog en runda hos svärmor och bonus innan vi körde hem, det blev en härlig runda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.