En söndag på IKEA i Älmhult

En söndag på IKEA i Älmhult kan låta skräckinjagande men man får komma ihåg att Älmhult är varken Malmö eller Helsingborg utan en liten ort i Småland. Visst var där människor, konstigt annars, men inte så många att det var jobbigt att vara på IKEA. En söndag på IKEA i Älmhult En söndag på IKEA i Älmhult

Vincent har stöpt ljus på fritids, 4 vita och 2 röda. Givetvis var vi tvungna att köpa vackra ljusstakar till hans fina ljus. Jag har gillat ÄNDLÖS sedan jag såg de i IKEAs julnyheter som jag fick på mail i höstas.
Vi är på jakt efter soffbord för det vi har nu nja det funkar inte riktigt, det är för stort för vi samlar massa skit på det eller så överöser jag det med ljusstakar. haha Jag hittade två bord som jag tyckte var fantastiska men nej det ena blev tvärdissat av käre maken men det gröna fick allt följa med hem. Det gröna får tjänstgöra som gottebord i jul men sedan blir det nog soffbord av det. Jag vill ha två små soffbord istället för ett stort, vi får väl se hur det slutar.
Det blev några saker mer och några saker mindre än vad som stod på listan men viktigast för Alfred var hans discolampa och den kom med hem. Tänk att en lampa kan göra en så glad.En söndag på IKEA i Älmhult

Detta lilla barn som är så taggad för jul att varje dag ångar känslorna ut, det är jobbigt för hela familjen. Jag minns själv hur uppeldad jag var dagarna innan jul och julafton var värst av alla, då satt jag i kökssoffan och tittade ut genom fönstret för att se när mormor och morfar kom. Fast jag vet inte om det stämmer mitt minne för nog firade vi våra julaftnar hos mormor och morfar eller hos farmor och farfar,  nåja minnen från kökssoffan har jag iaf. Jag kommer ihåg hur magen gjorde loopar och dansade tango, det var känslor i hela kroppen och det var alldeles alldeles underbart samtidigt som det var superjobbigt. Jag ser mycket av mig själv i min älskade Alfred.
En söndag på IKEA i Älmhult gick bra även med en Alfred som har känslorna utan på kroppen.
En söndag på IKEA i Älmhult

Nu dricker vi julte i våra nya vackra glas, lyssnar på änglaspelet och tittar på Sherlock.
Glad fjärde advent på er, nu går vi in i julveckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.