En tjockis har också känslor!

Som ni alla vet så är jag fet. Det betyder dock inte att jag äter praliner och ligger på soffan varje dag. Jag försöker röra på mig, jag försöker äta rätt men framförallt så försöker jag leva! Jag försöker att lär mina barn att jag har samma rätt som alla andra, samma rätt att klä mig i vad jag vill, samma rätt att äta en kaka med mina kollegor, samma rätt att bli dömd för vem jag är och inte för hur jag ser ut!

Sprid kärlek och förståelse framför skitsnack och missunnsamhet!

IMG_5939.JPG

8 kommentarer

  1. Så rätt fina du! Vem har rätt att Bestämma hur du ska må, vad du ska äta eller ha på dig? Storlek, kön och hudfärg visar varken hur mycket man är värd eller vem man är. Kram

    • Nä det gör ju inte det men tyvärr så det mkt i samhället som blir enklare (iaf bemötande) om man är smal, vit och ja man.
      Tack!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.