En vända till

Så var det ytterligare en sån där natt när jag inte kan somna. Det är så olikt mig att har sömnproblem.
Mina fina godingar, jag vill vara den som spenderar mest tid med dom.

Jag älskar min huligan!

20120106-023128.jpg

Jag älskar min marodör!

20120106-023200.jpg

1 kommentar

  1. Men det är kanske för att man ska kunna älska dem så mycket som man behöver få vara annat än mamma också. Utveckla sina egna intressen och använda sina andra kunskaper.

    Fast jag hade också hellre varit hemma mer nu än jobbat… ; )

    Vilket fall som så tror jag att ni om ett par veckor kommer hitta ett vardagsflyt där det finns plats för mys med. Läs en extra saga på kvällen, laga barnens favoritmat en onsdag, sluta tidigt (om du kan) en dag o hoppa i vattenpölar osv.

    Måste du jobba heltid? Jag jobbar bara fyra dagar i veckan. Ibland är vi helt slut på fredagarna och det är mest kaos, men ofta har vi det bra. Och framförallt får vi ut mer av lördagen och söndagen när alla fyra är lediga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.