Färger och ljus

Jag blir helt lyrisk över alla färger och över höstljuset. Det är ju så att kameran skriker om att få arbeta. Här lite av dagens skörd.

Kung Frost har lagt ett täcke över marken

Bortjagad av frun?

Färger, dessa ljuvliga färger

Svarta rönnbär? En korsning mellan svarta vinbär och rönnbär? Kan någon upplysa mig?

Har ingen aning om vad det är för bär/blommor men de har en ljuvlig färg

SureTure kattaf..

Det brinner!

Jag och mina broar

Flammande busken

Vackert ogräs

Så var det dom där vackra bären igen men det är nog inga bär utan blommor va?

12 kommentarer

 1. Far kan nog upplysa dig bättre men jag gissar på hyllebär (de svarta…)
  Blommorna är supersöta men jag vet inte vad de är för några 🙁
  Äääälskar första fotot på staketet!!
  Good girl! 🙂

 2. Hyllebär och Fläderbär är samma sak va? Isåfall håller jag med Anna! De rosa frökapslarna vet jag inte, men grannen har oxå en sådan buske… Angående fåglarna (kunde inte låta bli) så vet jag inte om det är frun, men vad jag vet så har inte fåglar blandäktenskap 🙂 Tror de är en Bofinkhona och en rödhake..
  Är staketbilden tagen inifrån? Skitsnygg! Du är så himla duktig!

  • Äsch Frida nu ska du inte vara så rasistisk och vara emot blandäktenskap. 😉 Jag har verkligen nollkoll på fåglar för jag kunde svurit på att det var sammaras men olika kön. Hahaha
   Alltså det där med blommor och djur är inte riktigt min grej men jag VET att det var en katt som jag fotograferade så lite kan jag. *asg*

   Hylle och fläder är samma sak, ett är skånska och ett är svenska men jag kommer aldrig ihåg vilket. Jag säger alltid hylle. Hylle… får mig osökt att tänka på att jag har hyllesaft i kylen, får nog ta mig ett glas.

   Aumen, staketbilden är tagen inifrån mitt köksfönster mitt i frukosten. 🙂
   Tack, tack, tack! *rodnar men ler stort*

   • Hylle är skånska/danska 🙂 Har absolut inget emot blandäktenskap så jag tror mer att det är fåglarna isåfall som är rasistiska 🙂 Tur du hade koll på att det var en katt, annars hade jag blivit rädd! Har lite koll på fåglar, svårt att bli annat med min morfar+ att jag tycker det är lite roligt. Har alltid fågelboken i köket vintertid!

  • Det tycker jag! Skåne är fint men just nu drömmer jag om att fotografera Sthlm. Måste bara åka dit snart på en semester igen. Har tusen saker som jag vill fotografera på mitt sätt, visa upp så som jag ser Sthlm.

   Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.