Flitens ljus skall skina starkt

När man får ett sådant underbart paket som jag fick idag så måste man ju bara städa lite. Jag har nu städat hela köket och jösses vilket rengöringsmedel! Enkelt att arbeta med och jag behöver inga handskar för mina tycker om medlet (blev inte ens torr som jag blir när jag bara jobbar med vatten) dessutom så luktar det gott, påstår de som kan lukta. Så nu är jag hooked. Smart drag där Emma och Hagab Hus & Hem *s*

Sen gick det liksom bara av farten att laga mat. Lite kontrast från de senaste dagarna för idag blev det kyckling, ris, sås, lök, morötter, ärtor och cocktailtomater i balsamvinäger. Gott, sa barnen och åt glatt. *njuter*

20111108-174639.jpg
Av mat får man energi och då börjar man berätta en massa som resten av familjen inte hänger med på. *s*

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.