Flyttat om lite

Ja ingen ska då skylla oss för att vara rädda för förändring för nu står mitt skrivbord på tredje stället för i år för vi har flyttat om lite. Hahaha
DSC_6938 DSC_6940 DSC_6941

Vi har länge pratat om att vi måste ha ett utrymme till mitt pyssel, Kärlekens alla verktyg och för handdukar och sängkläder och då är det utrymmet under trappan som är bäst. Utrymmet där mitt skrivbord har stått sedan Alfred fick eget rum. Det är väldigt väldigt korkat att ha ett skrivbord under en öppen trappa. Mitt skrivbord var fyllt av damm och grus som fallit ner från trappan när man springer upp och ner dagarna i ända. Bläää så äckligt det var. Nä nu får utrymmet byggas in så vi kan använda det till något bra istället och till något så att inte dammet och gruset trillar ner.
Kärleken kände att han ville ha ett kontor nu när han har lite kunder och webbshoppen att ta hand om. Det är inget kul med skrivbord i vardagsrummet och när man har hand om personuppgifter är det viktigt att vem som helst inte kan se ens papper. Så nu provar vi om den här lösningen funkar för oss och om den gör det ja då smäller vi upp en vägg där vi nu har satt bokhyllan.
Jag tänker ofta på att jag vill ha ett större hus men tänk förr på 40-talet då hade det varit oerhört lyxigt att ha ett hus på 106 kvm. Varför strävar vi alltid efter större? När jag och Kärleken flyttade ihopa hade vi en två på 56 kvm, den fyllde vi rätt snabbt med möbler. Sen fick vi en lägenhet på 85 kvm, den fyllde vi också rätt snabbt med möbler så vi fick ha datorn i vardagsrummet igen. Och nu vårt hus, ja nu har vi ju fyllt det också så därför undrar jag om ett större hus är lösningen för oss eller om vi bara omedvetet tänker att en tom yta är en oanvänd yta. haha Ja vi får väl se hur det blir med den här lösningen, det känns okej.
Hur ofta möblerar ni om? Är ni som Jenny och tycker att nä nä vi har gjort rätt från början eller är ni som oss och tycker det är kul att möblera om? Låt mig höra hur ni ser på det!

4 kommentarer

  1. Tja där jag bor nu har vi inte så stora möjligheter att möblera om. Annars är jag ganska glad för att möblera om ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.