För 20 år sedan

För tjugo år sedan serverade jag på bröllop med julbord, jag var supernervös för det var mitt första bröllop som jag serverade på. När jag kom hem på kvällen så var jag glad och lycklig allting hade gått bra. Med ett leende från kind till kind och med orden bubblande ur munnen klev jag in genom dörren. Far sa en sak som gjorde mitt leende bredare och mig mer bubblande. Min andra systerdotter var på väg! WooHoo! Det var tjugo år sedan Babip kom till jorden. Grattis älskade unge!

20131129-223438.jpg
Mina älskade barn! Två fina systerdöttrar och de två finaste grabbarna. Kusinkärlek trots åldersskillnaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.