För lugn morgon

Jag älskar lugna morgnar men ibland kan det bli för lugnt vilket det blev imorse.

Kokte mig en kopp te, tände ljus och tog fram min Bujo. Så långt gick morgonen bra. Hade gjort mig en smoothie också. En perfekt lugn morgon utan stress. Så skönt!

Men…

…sen började jag leka med den lilla kameran. Jag kan ju koppla upp den mot telefonen så jag kan styra den på det viset. Skitkul! Men inte riktigt det man ska göra på morgonen innan jobb.

När bilderna var i datorn så var jag ju tvungen att leka lite med dom också så klart. Min dator (Affes gamla slöa laptop) orkar inte med PS så jag fick leta upp något annat. Pixlr hade jag hört om redan innan så jag började leka med det. Pixlr är ju ett riktigt kul program och det räcker gott och väl för fotona som jag tar på vardagsbasis. När det är något mer seriöst som jag fotar så kommer jag fortsätta använda PS men då måste jag sätta mig vid Macen i sovrummet.

Har du provat Pixlr eller vad använder du för redigeringsprogram för dina foto?

Med andan i halsen och pulspåslag så kom barnen till skolan och jag kom i väg till Landskrona i rätt tid. Det är underbart att ha en lugn morgon men inte en för lugn morgon.

Hoppas att ni hade en lugn morgon!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.