Fredag mitt i veckan

Kärleken påstår att det är fredag idag. Det kan ju inte vara fredag mitt i veckan! Fast han är ju ledig resten av veckan, jag ska dock jobba på fredag. Fast idag kom Marie och jag på att i övermorgon är det månfredag, det är fredag men kommer känns som en måndag. Vi kom också överens om att vi borde ha fler månfredagar dvs fler klämdagar!

Nu är det verkligen mys här hemma. Jag har bytt om till raggisar, pyjamasshorts och stickad polotröja. Jag vet, en fantastisk kombo. Men eftersom jag nästan alltid har ett av D:na (datorn eller Diego) i knäet så brukar jag inte frysa om benen. Raggisar och polotröja har jag för att det är mysigt.

Ljusen fladdrar stillsamt, radion spelar, kaffekokaren pluttrar (ja jag ska kalka av den) och vi har gått ner i tempo. Det känns som fredag så ja det är väl fredag mitt i veckan då.

Jag hoppas att ni har en skön trettondedags jul!

16 kommentarer

 1. Jag är fortfarande ledig och är fullständigt dagvill. Vi bor på hotell i natt i Sveg (för att kunna nyttja morgondagen till skidåkning istället för bara bilkörning) och jag blev alldeles paff när hon i receptionen sade att frukosten började inte kl 7 utan 7:30 pga röd dag i morgon. Men det är ju helt sant förstås. Jag älskar att ha släppt taget om veckodagarna.

 2. Härligt med fredag mitt i veckan. Också med klämdagar då vi stänger kontoret då. Även om jag kommer att jobba en del.
  Det är väl det fina med att komma hem. Att ta på sig myskläderna… fast jag kan tycka att datorn är rysligt kall att sätta i knät när den stått oanvänd en hel dag😂

  • Ja den är kall i början men då får man ha filt. på benen. haha
   Jag har aldrig varit så mkt för myskläder men det kommer mer och mer. Tror det handlar om att det alltid har varit en massa måsten efter jobb och jag pallar då inte hålla på att byta om hela tiden för att jag ska iväg och handla eller hämta/lämna någon. Nu handlar jag oftast direkt efter jobb och barnen tar sig oftast för egen maskin till det de ska. Där av kan jag ha myskläder tidigare.

 3. Finns inget skönare än att strosa runt i raggisar hemma vid i hemmakläder. Skönt med ledig dag mitt i veckan. Så fint kramljus du har

  • Det är då man vet att hjärna verkligen har fått vila!
   Första dagen brukar inte vara så farlig, tycker jag, men andra och tredje dagen. SÅ svårt att stiga upp på morgonen då.

 4. jag jobbar inom omsorgerna så vi har vardag hela veckan istället. Nja inte riktigt. Klart vi myser till det på helgerna, 🙂 Den klädseln var helt klart en klädsel i min smak Så mys

  • Så är jag uppväxt. Mor var operationssjuksköterska och far var bonde, vi hade inte helger som mina kompisar hade. Far jobbade ju alltid, visst kunde han vara ledig och vi hittade på saker men korna skulle mjölkas morgon och kväll. Mor jobbade natt vilket innebar att hon kunde vara ledig mitt i veckan och sen var hon långledig osv. Tror det är därför som jag uppskattar mitt mån-fre jobb med alla röda dagar ledigt.
   Det var helt klart en väldigt bekväm outfit.

 5. Alltså jag var tvungen att tänka till när jag vaknade i morse för för mig var det fredag idag. Sedan när det slog mig att det var torsdag insåg jag att jag har ju fler lediga dagar kvar än jag trott nu då =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.