Genomförd examen

Sitter här vid datorn och dagens första kopp kaffe. Givetvis är det bloggrundan som rullar. Och jag fastnar hos Kristina som så många gånger lämnar visa ord och tankar. Eller bara helt kvinnligt förnuft! 🙂

Vi som har varit föräldralediga borde verkligen få en högre tilltro på arbetsmarknaden. Om jag kan jonglera med vardagen här hemma oavsett vad vardagen kastar åt mig (hela familjen ligger i kräksjuka men jag löser det, två trotsande barn och en överarbetande sambo, kalasstök med två mammasjuka barn som kräver uppmärksamhet, 24/7-jour 365 dgr om året osv) så borde ju mina chefer se mig som en stark tillgång! Vad är väl ett gäng nyanställda som ska läras upp i diverse datasystem och i sakfrågor mot att lära en trotsig snart treåring att man måste prova själv först? Vad är väl en sur och irriterad kund mot en sur och irriterad 10-månaders bebis som inte får röra blommorna? Vad är väl lite telefonlister som lyser rött mot att ha två vrålhungriga barn vid ens ben när man lagar middagen.  Vad är väl en kund som vägrar förstå mot ett barn som bestämt sig för att inte sova trots läggningstiden är över sen många timmar tillbaka? Jag har ju klarat alla tester som finns och överlevt (även om några hårstrå har slitis loss och några nog har blivit gråa) så jag borde få en högre befattning men framförallt uppskattning på jobb! Jag är en spindel som bara väntar på att få lov att börja spinna mitt nät!

Så jag har genomfört min examen i projektledarskap med folkhälsoinriktning med beröm godkänt!

3 kommentarer

 1. Börjar med att säga grattis !! till din examen så klart !
  Sen så är det skönt att du liksom fattar precis.. ser att folk läser men om det inte kommenteras är det då lönt att skriva funderar man ju… Ja man behöver bekräftelse.
  Och jag är mkt glad över dina kommetarer!!
  Och du har helt rätt ang föräldrar..KRAMIS !

 2. Helt rätt!
  Skulle kanske ta o våga söka lite jobb ändå… Tänker att jag har för lite erfarenhet (5 år minus f ledigheterna) Men vad mycket annat jag kan!!!

  • Är det en sak jag har lärt mig efter mina år tillsammans med de bästa arbetsförmedlarna så är det att man aldrig ska vara rädd för att söka. Söka och vara säker på sig själv – arbetsuppgifter kan man alltid lära sig. Var ärlig men inte brutalt ärlig, använd bra referenser, presentera dig sanningsenligt men på ett sätt som gör att just den arbetsgivaren blir intresserad. Men var aldrig rädd, det är bara ett jobb och det finns fler. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.