Go’ morron?

20110525-064838.jpg

Idag har det varit en sån där morgon, en sån där morgon där det inte är mkt som blir rätt. Klockan sex vaknade jag och då låg Ante fortfarande bredvid mig, typiskt dåligt eftersom han börjar halv sex denna veckan. 🙁
I samma veva som jag vaknade, vaknade även Vicce. Vicce hade passande nog – not – en morgon där han skrek efter “miiiin paaaaapppaaa”. *suck* Sen ändrades dock hans humör till “ja binte”-humöret. Men men det blir nog bra ändå här idag. Det är inte så mkt att göra mer än att gilla läget.

Jag ska försöka jobba på en gladare min idag iaf. 🙂

God morgon, kamrater!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.