Här och nu men…

Jag vet att jag mår bäst om jag lever här och nu men våren alltså. Gud vad jag längtar efter våren!

Det börjar skvallras i skogen om att våren är på väg. Snödropparna har tittat upp som yrvakna ur marken. Inte riktigt vakna ännu, uppe men inte med öppna ögon. Fortfarande lite blyga och inte i sin fulla glans. Men de viskar om att våren håller på att vakna.

Solen har skinit idag och det har varit ljuvligt väder. Något kallt men ändå ljuvligt. Jag blir helt lyrisk när jag ser färgerna som tittar fram. Det gröna sköna, det gröna sköra. Det börjar så sakta nu, vi kanske får ett bakslag men det börjar nu. Oh vad jag längtar tills jag kan ta en kopp kaffe i solen. Som det är nu så orkar solen inte riktigt över grannens förråd och ner på vår altan men snart så.

Tiden är kommen då jag återigen hukar och krumbuktar mig för att ta foto. Mina foto som jag gillar att skapa, att visa något på mitt sett. Nu är januari över och februari är på intåg, en månad kvar tills våren är här enligt kalendern också.

Jag längtar!

12 kommentarer

  1. Några snödroppar jag jag inte sett ännu, men visst är det ett tidigt vårtecken. Brukar komma i rabatterna på framsidan av huset och jag blir alltid lika glad då de första dyker upp.

  2. Aldrig längtat efter våren lika mycket tror jag. Skön känsla att veta att den väntar oss och att vi går mot varmare och ljusare tider.

  3. Ja man börjar känna lite smått att våren är på väg och jag längtar också efter våren. Är så trött på denna kyla. Men man märker att dagarna redan är längre. Och det gör mig lycklig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.