Hej mitt vinterland!

Den kom, den efterlängtade snön! Världen var alldeles vit utanför fönstret och pojkarna började genast planera snögubbebygge med morfar idag. Kärleken gick runt och var helnöjd med att han köpte en bil med motorvärmare, ingen skrapning av rutor gör tydligen Kärleken sjukt glad. Själv log jag från öra till öra, det gör jag fortfarande. Vad är väl en vinter utan snöbollar, snögubbar och pulkor? Nu är jag ju urskåning så jag hoppas på pulkåkning men förväntar mig inte mer än en snöboll eller två. Snön har ju en tendens att bara bli slask här nere. Men ändå en snöboll är ju hur kul som helst!

20140117-065730.jpg Förra året tog jag denna bilden och jag ska se om jag inte kan lyckas med en likadan bild i år, idag.

20140117-065853.jpg Så här såg det ut idag när jag gick till tåget, helt underbart!

Jag önskar att jag hade vabbat idag med så jag kunde varit ute med kameran en runda men men.

Det är fredag idag, kort dag och snö. Vilken start på helgen!

20140117-070222.jpg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.