Here comes the bride

Fatta vilken dag jag har haft! När jag vaknade imorse eller rättare sagt när Kärleken steg upp för att gå till jobbet så ösregnade det och jag funderade starkt på om vi skulle kunna ha någon photoshoot idag. Några timmar senare hade det slutat regna och en grå himmel visade sig. En grå himmel är mycket bättre att fotografera i än i strålande sol, tycker jag, när man ska fotografera porträtt iaf.
Vi packade allt, nåja stolen fick stanna hemma eftersom det var så blött ute. Vi fick t.o.m. ta en vagn för att få med allt. Sen fick frun klä om på lilla stigen längs bäcken där jag hade bestämt att vi skulle fotografera. haha Givetvis kom det folk förbi, en del bara tittade lite konstigt, någon skrattade till, någon tyckte det var olämplig klänning att ha på sig där och när frun stod i bäcken iklädd ett förklädde stannade t.o.m. någon och pratade några ord. Hur kul som helst!

DSC_7121 DSC_7134 DSC_7144 DSC_7155 DSC_7180

Vi tog en himla massa foto och vi började med den lite rockigare bruden, givetvis med ett rosa inslag. frun tycker att jag ska ha det som kännetecken på mina photoshoots att det alltid ska finnas med något rosa. Lite kul idé faktiskt.

DSC_7193 DSC_7196 DSC_7197 DSC_7200 DSC_7210 DSC_7211 DSC_7218

Hon inte bara stövlar ut i bäcken, hon släpper loss och har skoj också. Eftersom det är fruns egna brudklänning som hon använde för sex år sedan så jag ville ju inte föreslå att hon skulle ut i vattnet, kan ju tänka mig att man blir väldigt fäst vid en sådan klänning även om man aldrig mer kommer att använda den.

DSC_7233 DSC_7237 DSC_7238 DSC_7243

Tänk vilken tur jag har som har en vän som jag kan fotografera bara för att det är skoj. Jag gillar min hobby, jag gillar den väldigt väldigt mycket.

DSC_7315 DSC_7320 DSC_7326 DSC_7329 DSC_7335 DSC_7346 DSC_7353 DSC_7373

Vi skulle tagit lite trashy foto också men det glömde vi bort. Efter brudklänningen var det dags för 3 andra outfits som Viktoria hade med sig men de får ni se en annan gång. Shit va kul jag hade idag och en sak är jag då helt säker på och det är att det är inte ett glamouröst arbete att jobba som fotomodell! Att vara fotograf och slippa vandra i kallt vatten och bli myggbiten på diverse ställe för att man själv är fullt påklädd känns bra mycket bättre fast ja jag kom ju hem och var blöt i rumpan även denna gången. haha

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.