Himmel och träd

Himmel och träd har länge varit något som fascinerat mig, jag minns när jag började fotografera så var det framförallt träd som jag ville fotografera. Jag älskar fortfarande att fotografera träd och moln.
Himmel och träd Himmel och träd Himmel och träd

För mig är träden lika vackra på våren, sommaren, hösten och t.o.m. vintern när de är täckta av snö. Träd är fantastiska helt enkelt! Fast träd är som allra vackrast när de står tillsammans och skapar en allé, ordnad som på kyrkogråden eller av oturen skapad som i Nackarpsdalen
Himmel och träd Himmel och träd

Jag vet att många säger att flygplan släpper ut massa giftigt skit när de lämnar sina spår på himmeln och att det är riktigt skadligt för oss. Så är det, kanske eller ja kanske t.o.m förmodligen men det är iaf vackert med dessa sträck över himmeln.
Himmel och träd Himmel och träd

Sen älskar jag att träd inte ger upp. Detta trädet har blivit träffad av blixten och såg helt dött ut för några år sedan. Men nu, ja nu ser eken ut som ett vackert och stort bonsai-träd med rik bladverk på vissa utvalda grenar. Otroligt vackert och väldigt starkt. Jag ser symboliken i det och känner att om vi blir nerslagna i skorna och tror att enda vägen ut är att slingra ut genom hålet i sulan så ska vi kanske istället ska ligga kvar där nere i skon och låta skorna vila på hyllan, en dag orkar vi ta oss uppåt igen och försiktigt börja vandra i skon. Ja jag är väldigt mycket för symbolik, jag är uppväxt med det för hela bibeln är fylld med historier som inte är vad man först tror de handlar om.
Symbolik kan vara vackert och allt som får en att orka när det är jobbigt är fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.