Hosta, hostade, gick sönder

Jag har idag varit på jobb, vågar inte skriva att jag har jobbat för jag har mest hunnit gå igenom post och mail ja också hosta förstås. Jag hostar så mycket just nu att jag låter som en trött 80-åring med kol. Men snart snart ger väl hostan med sig. Ni som följer mig på IG (@byemschen) vet ju att jag plockade fram lite julsaker på jobbet också. Det är konstigt det där hur vissa saker som jag aldrig skulle satt upp här hemma blir lite kul och kitschigt på jobbet. Farfars gamla ful plastgran som redan är färdigklädd med ljus och rosetter är ett måste för mig på jobbet, annars är det inte jul helt enkelt. Värdet i saker sitter inte i pengavärdet det är iaf en sak som jag är alldeles säker på.

Nu har jag 13 dagar kvar att arbeta sen är det tre ljuva veckor med familjen. Ja just det ja och sen efter nyår så ska jag inte jobba heltid mer. Det ska bli så galet skönt att jobba deltid igen! Det är liksom lite lättare just nu att ta alla måsten för det är den härligaste tiden på året just nu och när den härligaste tiden är över ja då är det ett nytt år och går mot våren. Härligt! Fast nu ska jag försöka njuta av stunden, tiden, här och nu. Som att titta på julkalendern med barnen, äta julbord med kollegorna och ha julmys på Blomsterverkstan. 

DSC_0610Mitt hem doftar av jul, stjärnorna lyser vackert i fönstren och adventsgranen hällar.
Det är jul nu!

 

2 kommentarer

  1. Krya på dig fina. <3 Det är ju så tråkigt att vara sjuk men ibland får man bara vänta ut den. Hoppas hyacinten doftar underbart.
    kramar

  2. Krya på dig! Jobbig hosta du verkar ha.
    Känns bra att julledigheten snart är här och sen, ja. Då är vi på rätt sida av nyåret och ljusare tider som väntar 🙂
    Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.