Hur ska jag orka?

Idag har jag suttit framför datorn hela dagen, i tolv timmar. Jag har pluggat, pluggat, pluggat och jag tror att jag snart har lyckats läsa in kursen på halva tiden. Efter tolv timmar med näsan omsö i datorn omsö i böckerna så vad gör jag väl då? Ja vad tror ni att denna knasten gör? Tar en paus? Sätter sig i soffan och myser?

Nej då jag satte mig och lekte med PS. Eftersom jag snart blir störd av att jag inte får till den där ramen och skuggningen som jag vill så har jag förbud mot att pilla med just det. Jag är lite trött på att inte ha vackra naturbilder att pilla med så vad gör man väl då? Jo man pillar, leker, skrattar och gör sketa fula saker men ack så roliga. Men sen kom jag på det. Hur vore det om jag gör ett kollage? Innan har jag ju bara gjort kollage på bilderna som jag har i luren, thank you lord för fotoappar. Haha
Så ikväll satte jag mig ner och valde ut några foto. Jag hade tänkt mig det lite annorlunda men någonstans så kände jag att just de här bilderna behövde vara med. Inte för att dom är extremt fina, inte för att dom är extremt kul, inte för att dom är extremt annorlunda utan för att jag har, av någon anledning, en massa foto på just dessa personerna. Konstigt va? Haha

Vad tycker ni är roligast att göra när ni leker med bilder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.