I min egna lilla rosa värld

Så var det målat! Jupp jupp nu har jag en rosa vägg i mitt vardagsrum. Jag är så sjukt nöjd. Vi har redan bestämt att vi ska måla med den antique blue i hallen där uppe. Alltså vilken lätt färg att jobba med. Verkligen en kul färg att jobba med för den är enkel att blanda, luktar inte så mycket (luktar lite kalk that’s it), blir inte randigt fast det ser för jävligt ut när man målar och det är sjukt enkelt att rengör efteråt. Aj lajk alåt! Kan jag få det snyggt, kan vem som helst få det snyggt.
Färgen torkar snabbt, iaf hos oss, men för att vara på den säkra sidan så väntar vi med att hänga upp saker och ställa tillbaka skänken tills imorgon.
Imorgon får ni se mer bilder men lite mobilbilder kan jag bjuda på.

20140215-201120.jpg

20140215-201130.jpg

20140215-201138.jpg
Nu ska jag sätta mig i soffan, vira in mig i min nya rosa pläd (köpt på en loppissida på FB för 150kr mi lajk) och knapra på lite morotsstavar med dippa. Kanske att jag tom tar en Rom & Cola, det kan ju behövas till årets Mello, jag är icke nöjd med årets upplaga!
Färgen alltså, jag kommer vilja måla hela huset med den! Bästa!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.