I ytlighetens tecken

20111101-230742.jpgIdag var fina Nina här och höll Mary Kay-party. Gud vad vi skrattade
20111101-225415.jpg

För ett tag sedan bad jag er om tips på era favoriter och jag har aldrig tackat er för era svar Tack!

Efter mycket vändande och vridande har jag nu beslutat mig för att hålla kvar vid Mary Kay (MK)Det är enkelt, bra och priset är okej. Fast foundationen är jag inte helt klar med ännu. Jag ska använda upp den MK foundationen jag har och sen får vi se. MK:s ögonskugga är utan tvekan den bästa jag någonsin haft, den och Lancomes ögonskugga. Likaså MK:s mascara omg! jag får verkligen längre ögonfransar av den. Ja jag har nog blivit en liten MK-junkie och nu vill jag dofta MK också20111101-230800.jpg
Espresso. Det hörs ju på namnet att det är en färg för mig.20111101-230807.jpg
Läppstiften har jag aldrig testat och glömde helt bort det idag också. 20111101-230820.jpg
Det som krokigt ska bli ska böjas i tid

20111101-230933.jpg

Givetvis blev det fika också. Höörsbomber och left-over-tårta

Idag beställde jag bara rengöringen och fick makeup removern. Meeeen nu sitter jag och klurar på hur mycket på önskelistan som jag ska beställa och när. Haha Internethandling är farligt.

5 kommentarer

 1. Fick mig en liten kick att ta hand om mitt ansikte igen. Det tar ju faktiskt inte så många minuter! Night solution var dyyyr för en fattig sjukskriven men ack så skön den var nu när jag gjort face-off. Rutiner ska nötas in så nu får jag väl sätta påminnelse på telefonen att använda mina MK-saker igen. 😉
  Tusen tack för en trevlig kväll!! Det var lagom många för att jag skulle slippa bli nipprig 😀

  Tack Ante för “lådan”…och alla sladdarna 😉 I morgon ska jag koppla tv till nätverket och SEN kan herr Norén titta på fler filmer under dialysen via voddler kanske 😉

  • Ja det är farligt, riktigt farligt. Jag lyckades besinna mig men jag har ju tillgång till webshoppen. Farligt farligt särskilt med tanke på att produkterna är så bra att man får lika mjuk hud som små silkesapor har.

  • Det är just det jag tycker är så skönt med MK för man behöver inte ha party för att handla nytt utan bara smacka in det i webshopen. Roligt, praktiskt och farligt. Haha

   Vilken är din favoritprodukt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.