In i drömmarnas värld

Igår när jag kom hem från jobb så köpte jag blommor, ja igen. Denna gången var det altanen som skulle fräschas upp. Som jag höll på! Snart hade jag planterat om alla blommorna förutom Jamie Oliver och Cyrus the Virus (jag namnger ju de blommor som behöver extra omtanke för det är svårare att ha ihjäl något som man känner haha). Kärleken fick också hjälpa till och plötsligt hade han dragit fram massa verktyg för att han hade hittat saker som behövde fixas till. Oj vad vi var flitiga. När jag väl var klar så var det moddag och allsång på Skansen. Då var det rätt gott att landa i soffan. Det var så gott att jag sov mig genom hela Midsomer Murder. Inte likt mig alls! Så där försvann tiden för det blogginlägg jag hade tänkt göra. Ett inlägg fullt med bilder på hur fint det blev här hemma. Så de inlägget får vi ta vid ett annat tillfälle.

20130703-065205.jpg Så här blev det med idén som Kärleken kläckte i söndags. En kedja från taket, ner i krukan så kan lilla klätterväxten växa och täcka kedjan med sina vackra blommor. En riktigt god idé! Tror det kommer göra framsidan av huset mycket mer hemtrevlig.

Ni får väl ha en liten sneakpeak-bild på hur det blev på altanen va?!

20130703-065622.jpg

Nu ska jag dricka min morgonchai på nya uteplatsen, låta solens ljus sticka mig i ögonen och sucka förnöjsamt. Livet är allt bra gott!

4 kommentarer

  • Ja men jag gillar det. Jag började med det efter tips från en kompis när alla mina orkidéer bara dog. Nu namnger jag inte orkidéerna längre men mitt olivträd heter ju förstås Jamie OLIV-ER (alltså inte samma uttal som den brittiska kocken) och citrusträdet fick heta Cyrus the Virus och är hämtat från filmvärlden. 🙂
   Jag älskar att vara lite tokig! haha

   Ja när han kommer med så brilijanta idéer så måste jag ju bara låta honom vara med och bestämma.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.